کاشت ابرو چیست؟
مقایسه کاشت ابرو با میکروبلیدینگ : کاشت ابرو یک روش تخصصی است برای پرپشت کردن ابرو که به صورت تخصصی توسط پزشک و در کلینیک تخصصی پوست و مو و زیبایی انجام میشود. جاهایی از ابرو که به میزان قابل توجهی دچار ریزش مو شده است، نواحی از موی ابرو که نازک باشد و یا دچار مشکلات اسکار(مشکلات نظیر جای سوختگی، جای زخم و غیره) باشد، دوباره ظاهر زیبای خود را به دست میآورند.
کاشت ابرو در روش پزشکی از طریق جراحی و کاشت موی طبیعی توسط پزشک متخصص(در کلینیک تخصصی پوست، مو و زیبایی) انجام میشود و به این منظور نیز از کنارههای موی سر و یا بغل گوش که تناسب بیشتری با موی ابرو دارد برای پیوند مو و کاشت ابرو استفاده میشود، در این نوع کاشت، مویی کاملا طبیعی با رویشی مانند رویش موی طبیعی کاشت میگردد؛ این در حالی است که اصلاح موقت ابرو به روش غیر پزشکی که در آرایشگاه توسط آرایشگر مجرب و حرفهای انجام میشود با روشهای ی مختلف با قلم و تیغهای میکرو انجام میگردد.
در این نوع کاشت به وسیله قلمی با سری تیغه مانند و مخصوص با روش مورد نظر، تزریق رنگدانهها به عمق پوست انجام میشود و ترمیم ابرو یا اصطلاحاً خالکوبی ابرو به این شکل انجام میشود، بر اساس نوع روش کاشت ماندگاری یک تا چند ساله دارد و میبایست در صورت کمرنگ شدن مجدد ترمیم شود.آنچه در کاشت و ترمیم ابرو مهم میباشد این است که کاشت در هر صورت میبایست متناسب با خواب موی ابرو و شکل ظاهری آن صورت بگیرد که حالت طبیعی ابرو حفظ شود و ظاهری زیبا و طبیعیتر را داشته باشد.
کاشت ابرو به روش دائمی توسط تیم پزشکی با پیوند موی طبیعی انجام شود مراحل کار به صورت زیر انجام میگیرد:
در مرحله اول از روش کاشت ابرو برای اینکه فرد دردی را احساس نکند ، از محلول بیحسی استفاده میشود.
کسانی که به داروهای بی حسی حساسیت دارند باید حتما پیش از عمل پزشک را از مشکل خود مطلع نمایند.
در مرحله دوم که به مرحله برداشت مرسوم است که در این مرحله برش و گرافتگیری از ناحیه مورد نظر که غالباً موهای بغل گوش میباشد، انجام می گیرد. این مرحله حساس نیازمند دقت زیادی است که فولیکول مناسب برای ابرو برداشت شود.
مرحله سوم مرحله کاشت مو در نواحی مورد نظر ابرو است که معمولاً ۲۵۰ تا ۴۰۰ تار مو برای هر ابرو لازم است و این میزان با توجه به نیاز ابروی مورد نظر، لحاظ میگردد.
در این مرحله باید دقت کافی برای رعایت زاویه خواب موها مبذول شود.
نکته: در روش کاشت ابرو دائمی در حدود یک هفته تا ده روز مراقبت مورد نیاز است و در این مدت نیاز به بستری شدن نیز نخواهد داشت.
اما در روش ترمیم ابرو به صورت موقت که توسط شیوههای مختلفی نظیر کاشت ابرو با میکروبلیدینگ و میکرواسکالپ متفاوت خواهد بود. در هر دو روش با استفاده از نوع قلمی خاص با ایجاد جراحتها و برشهایی سطحی و یا عمیق بر پوست بدون خونریزی به وسیله تزریق رنگدانههایی مخصوص توسط آرایشگر حرفهای کاشت موقت ابرو انجام میگردد و به تدریج رنگدانه به عمق پوست نفوذ میکند و نواحی خالی ابرو را رنگ آمیزی می کند.
مزایای کاشت ابرو کدام است؟
در سالهای اخیر کاشت ابرو جزو رایجترین و پرمتقاضیترین جراحیهای زیبایی میباشد که با روشهای متنوعی انجام میگردد. مزایای کاشت ابرو علاوه بر ایجاد ظاهری طبیعی و زیبا میتواند در روش پیوند مو به صورت دائم موهای قابل رشد و طبیعی را به فرد هدیه دهد و این از مهمترین مزایای کاشت ابرو میباشد. از دیگر مزایای کاشت ابرو میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- کاشت موی طبیعی با کاشت ۲۰۰ تار به بالا در هر پیوند
- از بین بردن طاسی و نواحی کم موی ابرو
- پر کردن جای اسکار در نواحی ابرو
- پر کردن جای تاتوهای قبلی با موی طبیعی
- کاشت مناسب تاج ابرو، بدنه ابرو و دم ابرو به صورت طبیعی و قرینهسازی
- بدون عوارض و درد و خونریزی
و غیره.
بررسی معایب کاشت ابرو
در بررسی معایب کاشت ابرو میتوان به مواردی متعدد اشاره نمود زیرا ابر جزو نواحی نزدیک و مهم به چشمها میباشد و مسلماً تحت تأثیر مستقیم این نوع جراحی قرار میگیرد و برای آنکه به میزان قابل توجهی از خطرات و معایب کاشت ابرو کاسته شود لازم است توسط متخصص مربوطه انجام گردد.
- ممکن است حالت طبیعی نداشته باشد و مورد رضایت مخاطب قرار نگیرد
- عدم قرینه سازی کاشت ابرو (قابل ترمیم خواهد بود)
- در صورت عدم رعایت بهداشت و یا عدم تخصص کاشت کار بروز مشکلاتی مانند عفونت، التهاب شدید، تورم و غیره ختم شود
- مشکل بینایی
- احتمال تورم و درد در هنگام تزریق بیحسی
- هزینه بالای کاشت ابرو
و غیره
مقایسه کاشت ابرو با میکروبلیدینگ
قبل از آنکه به تفاوت کاشت ابرو با میکروبلیدینگ بپردازیم لازم است ابتدا توضیحاتی در ارتباط با روش میکروبلیدینگ ارائه نماییم. این روش یک روش نوین برای ترمیم ابرو میباشد که مانند روش تتوی قدیمی است با متدهای جدید که برای متقاضیان انجام میگردد. در روش میکروبلیدینگ با استفاده از خطکش و مداد مخصوص شکل ابرو و قرینه سازی آن انجام شده و سپس بر اساس الگوی ترسیم شده ابرو توسط یک قلم نازک تزریق رنگدانه به داخل پوست ابرو به صورت دستی انجام میشود.
طرح ابرو به صورت تار به تار در این شیوه بر پوست طراحی و اجرایی میشود و این شیوه جدید همانند تارهای ابرو طرحی زیبایی داشته و برای نواحی خالی ابرو و یا ایجاد قوس بیشتر در ابرو مناسب است. میکروبلیدینگ روشی موقت است که سه الی چهار ساعت طول میکشد و عمق نفوذ رنگدانهها به پوست نیز سطحیتر از روشهای مشابه است.
مقایسه کاشت ابرو با میکروبلیدینگ یا میکروپیگمنتیشن
در بحث تفاوت ترمیم ابرو با میکرواسکالپ یا میکروپیگمنتیشن میتواند به تشریح هر کدام از مباحث آن پرداخت. در ترمیم ابرو با میکرواسکالپ نواحی طاس و کم مو در ابرو یا سر میبایست به صورت ضربهای و نقطه به نقطه با قلم خاصی انجام گردد در این روش نوعی جدید از هاشور است که عمدتاً برای کف سر یا نواحی خالی از ابرو به شکل ترمیمی انجام پذیر خواهد بود.
اما روش ترمیم ابرو با میکروپیگمنتیشن به روش آرایش دائمی ابرو مرسوم میباشد که در واقع همان تتوی ابرو است که با تزریق رنگدانه به داخل پوست ابرو توسط تیغه خاصی انجام میشود. استفاده از دستگاهی دیجیتالی با نوعی سوزن کارتریج با دستگاه مخصوص تیغه دار روش ترمیم ابرو انجام میگردد.
به صورت کلی باید در نظر داشت که روش کاشت ابرو، یک روش تخصصی پزشکی و با ماندگاری بسیار بالا می باشد و سایر روشهای مورد بحث جملگی در گروه کلینیکهای آرایشی قرار گرفته و بیشتر آنها موقت می باشد. روش کاشت پزشکی ابرو بیشترین شباهت را به ابروی طبیعی انسان برای متقاضی به ارمغان می آورد.